Wie zijn wij?

Deze vier partijen hebben de krachten gebundeld om uw organisatie verder te brengen op het gebied van MVO.

MVO Masters
MVO Masters levert MVO-oplossingen. Door middel van slimme en toegankelijke tools en deskundige begeleiding  helpt MVO Masters organisaties hun maatschappelijk verantwoorde doelen te bepalen en behalen. Onze procesdeskundigen helpen u met de borging in uw bedrijfsprocessen. Ook geeft MVO Masters workshops en verzorgt stakeholderdialogen.

Intervolvement
Intervolvement Communications staat voor communicatie vanuit de inhoud. MVO zit in ons DNA. We ondersteunen diverse opdrachtgevers bij het uitdragen van MVO-ambities en prestaties, zoals via jaarverslagen op basis van GRI en via interne motivatie- en cultuurcampagnes. Daarbij staat content centraal; verhalen met een duurzame boodschap.

FairBusiness
FairBusiness ondersteunt onder meer bedrijven en gemeenten bij het realiseren van duurzame ambities. FairBusiness geeft advies en heeft een traject ontwikkeld om het organisaties makkelijker te maken duurzaamheidsbeleid te verankeren in de organisatie.

Bidaia
Bidaia helpt organisaties met het realiseren van duurzame ambities toegespitst op internationaal verantwoord ondernemen. Wij begeleiden verandertrajecten en procesverbeteringen en helpen met het integreren van de duurzame ambities in de bedrijfsprocessen.

MVO-masters-150X150
MVO-masters-150X150
MVO-masters-150X150
MVO-masters-150X150